PROPOSAL OF THE MONTH – ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 23

Περάστε την σχέση σας σε άλλο επίπεδο με το Couples Massage

Η γιορτή των ερωτευμένων και των αγαπημένων πλησιάζει! Φέτος, ίσως είναι η ευκαιρία σας να κάνετε κάτι διαφορετικό. Έχουμε μια ξεχωριστή ιδέα να σας προτείνουμε για να δώσετε στην σχέση σας μια νέα πνοή. Με το Couples Massage μπορείτε να αποκτήσετε τη μικρή πινελιά φρεσκάδας και ανανέωσης που χρειάζεστε.
Με αυτή την ιδιαίτερη μέθοδο, θα χαρίσετε σε εσάς και τον/την σύντροφό σας το καλύτερο δώρο για του Αγίου Βαλεντίνου. Διαβάστε στην συνέχεια, λεπτομέρειες που αφορούν το μασάζ για ζευγάρια από την Touch&Relax.

Γιατί να επιλέξετε το Couples Massage;

Με αφορμή την ημέρα των ερωτευμένων, πιστεύουμε πως είναι μια ιδανική ευκαιρία για να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας.


Οι λόγοι που το προτείνουμε ανεπιφύλακτα είναι πολλοί. Με μια συνεδρία από κοινού με το ζευγάρι σας, ουσιαστικά απελευθερώνετε ταυτόχρονα το σωματικό και το ψυχικό στρες. Χαλαρώνετε μαζί, ηρεμείτε και γεμίζετε τις μπαταρίες σας. Πρόκειται για μια αμοιβαία συναισθηματική αναζωογόνηση, ενώ παράλληλα φρεσκάρετε και τονώνετε το σώμα σας.


Μπορείτε να διώξετε τα αρνητικά συναισθήματα και να ανεβάσετε τη διάθεση και την ψυχολογία σας. Μετά από μια επιτυχημένη συνεδρία Couples massage, θα είστε πανέτοιμοι για να απολαύσετε το ρομαντικό δείπνο σας. Σας εξασφαλίζει εγγυημένα μια υπέροχη προσωπική στιγμή που θα την απολαύσετε στο έπακρο.

Τι θα κερδίσετε από μια συνεδρία Couples Massage;

Σκοπός αυτής της κατηγορίας είναι να συνδυάσει τα ευεργετικά σωματικά και πνευματικά οφέλη του κοινού μασάζ με την ανανέωση της σχέσης σας. Με το Couples massage θα καταφέρετε να διώξετε όλα όσα μοιράζεστε στην καθημερινότητά σας όπως: άγχος, νεύρα και ένταση.


Οι μέρες για την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζουν... Μην αργείτε. Κλείστε ένα ραντεβού για Couples Massage που θα σας χαρίσει στιγμές ευεξίας και ηρεμίας.

PROPOSAL OF THE MONTH – ΝΟΕΜΜΡΙΟΣ 22

Massage μετά το μαραθώνιο: Πώς να γεμίσετε ξανά τις μπαταρίες σας;

Είτε είστε επαγγελματίες αθλητές είναι απολαμβάνετε ερασιτεχνικά το τρέξιμο στις μεγάλες αποστάσεις, υπάρχουν τεχνικές αποθεραπείας που σας ενδιαφέρουν.
Τα τελευταία χρόνια παρατηρούμε μια αυξημένη προτίμηση αθλητών δρόμου για τις μαραθώνιες διαδρομές, τους περίπατους πολλών χιλιομέτρων και την άθληση στη φύση.
Αν ανήκετε στο πνεύμα της παραπάνω κατηγορίας, τότε οφείλετε να γνωρίζετε πώς μπορείτε να κάνετε τον οργανισμό σας να επανέλθει μετά από τέτοιες δραστηριότητες.
Οι ειδικά μελετημένες και προσαρμοσμένες στον αθλητή τεχνικές μαλάξεων της Touch&Relax θα σας ανακουφίσουν και θα σας τονώσουν από την πρώτη κιόλας συνεδρία.
Δείτε παρακάτω πώς μπορείτε να ενισχύσετε την υγεία του σώματός σας μετά από τόσο επίπονη γυμναστική όπως ο κλασσικός μαραθώνιος της Αθήνας.

Το μασάζ και ο αθλητισμός

Πριν μιλήσουμε συγκεκριμένα για τις διαδρομές μεγάλων αποστάσεων, είναι χρήσιμο να αναφέρουμε δυο λόγια για τον ρόλο της μάλαξης στον αθλητισμό γενικά.
Είναι ευρέως γνωστό, επιστημονικά τεκμηριωμένο και αποδεκτό, πως ως αθλητές το μασάζ μπορεί να σας ωφελήσει ποικιλοτρόπως.
Μετά από μια επιτυχημένη συνεδρία αθλητικού μασάζ, θα νιώσετε τους μυς σας να χαλαρώνουν και το σώμα σας να «ανοίγει».
Η τόνωση και η αναζωογόνηση των μυών σε συνδυασμό με την ψυχική ευεξία που αποκομίζετε, είναι απαραίτητα στοιχεία για να συνεχίσετε με ομαλότητα τις αθλητικές σας υποχρεώσεις.
Επιπλέον, πρέπει να τονίσουμε και τον σπουδαίο ρόλο του μασάζ για την αποκατάσταση τυχόντων τραυματισμών που προήλθαν κατά τη διάρκεια της άσκησης.
Ένα πολύ μεγάλο ποσοστό της φυσιοθεραπευτικής αποκατάστασης βλαβών (πχ τραβήγματα, θλάσεις) αποτελείται αποκλειστικά από μασάζ.

Οι ιδιαιτερότητες του μαραθωνίου

Σε ό,τι αφορά το μαραθώνιο, υπάρχει κάτι που πρέπει να σχολιαστεί.
Είτε αναφερόμαστε στην επίσημη επαγγελματική διαδρομή των 42 και κάτι χιλιομέτρων, είτε απλά σε πολύ μεγάλες αποστάσεις, η καταπόνηση των μυών είναι υπερβολική.
Η συνεχής λειτουργία των μυών για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα υπό μεγάλη ένταση, οδηγεί πολύ συχνά σε μυϊκή καταστροφή και αποδόμηση.
Αυτός είναι και ο λόγος που μεγάλος αριθμός αθλητών, ακόμα και επαγγελματίες αναφέρουν ότι μετά το μαραθώνιο για πολλές μέρες υποφέρουν από μυϊκούς πόνους, δυσκινησία και δυσκαμψία.
Μάλιστα, σύμφωνα με τους επιστήμονες, η τόσο μεγάλη καταπόνηση μπορεί να οδηγήσει και σε μη αναστρέψιμες βλάβες.
Πρέπει λοιπόν να είστε ενημερωμένοι για όλα αυτά όταν ασχολείστε με το τρέξιμο μεγάλων αποστάσεων και να ξέρετε πώς θα προστατευτείτε από αυτά τα δυσάρεστα φαινόμενα.

Μασάζ μετά το μαραθώνιο: πότε πρέπει να κάνετε και γιατί;

Μετά από την ολοκλήρωση μιας τόσο κουραστικής και επίπονης δραστηριότητας, το σώμα σας «φωνάζει» ότι χρειάζεται υποστήριξη.
Με τις μοναδικές υπηρεσίες της Touch&Relax που εκτελούνται από άρτια καταρτισμένο προσωπικό, θα νιώσετε την ανακούφιση και την χαλάρωση από την πρώτη κιόλας στιγμή.
Έτσι μπορείτε να προσφέρετε στον οργανισμό σας τις απαραίτητες ανάσες ξεκούρασης και τόνωσης.
Σχετικά με το μασάζ μετά το μαραθώνιο, η αλήθεια είναι πως θα χρειαστεί λίγη περισσότερη διεργασία για να αποκατασταθούν οι μύες.
Με δεδομένη την υπερβολική καταπόνηση του σώματός σας, μία και μόνο συνεδρία αμέσως μετά το μαραθώνιο θα μπορέσει σίγουρα να σας χαλαρώσει και να σας τονώσει, αλλά δεν θα είναι αρκετή για να λάβετε τα μέγιστα οφέλη.
Για τον σκοπό αυτό, είναι απαραίτητο να δημιουργηθεί ένα εξατομικευμένο πλάνο με ορισμένες συνεδρίες σε προκαθορισμένα διαστήματα ούτως ώστε να έχετε κορυφαία αποτελέσματα.
Η συμβουλή μας είναι σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε για το μασάζ μετά το μαραθώνιο (αλλά και για οποιοδήποτε είδος μασάζ γενικά) να επικοινωνήσετε μαζί μας για λεπτομέρειες.

 

Έτσι, οι ειδικοί μας θα μπορέσουν να σας προτείνουν την κατάλληλη λύση στις καλύτερες τιμές και θα σας ενημερώσουν για όλα πρέπει να ξέρετε, ακόμα και για τις όποιες αντενδείξεις υπάρχουν για μασάζ μετά το μαραθώνιο.

Touch&Relax, ακούστε το σώμα σας! 

PROPOSAL OF THE MONTH – JULY 22

Λεμφικό massage και detoxing: ένας συνδυασμός υγείας και απογείωσης

Ψάχνετε και εσείς τρόπους να βελτιώσετε την ποιότητα της υγείας σας με κάποιον εναλλακτικό και αποτελεσματικό τρόπο που ξεφεύγει από τους συνηθισμένους; Στην πραγματικότητα έχουμε να σας προτείνουμε μια συνταγή που εγγυάται σίγουρα και ασφαλή αποτελέσματα και είναι 100% πιο «απολαυστική» από τις κοινές μεθόδους. Πιθανόν γνωρίζετε πως οι τοξίνες δεν έχουν θετική επίδραση στον οργανισμό, αλλά έχετε βρει τον κατάλληλο τρόπο για να τις διώχνετε; Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε πώς ο συνδυασμός που σας προτείνουμε μπορεί να αλλάξει την καθημερινότητά σας.

Τι είναι οι τοξίνες;

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά. Οι τοξίνες είναι διάφορες ουσίες οι οποίες όταν συγκεντρώνονται σε υψηλές ποσότητες και για μεγάλο χρονικό διάστημα προκαλούν προβλήματα στον οργανισμό σας. Δεν είναι απαραίτητο οι τοξίνες να προέρχονται απαραίτητα από κάποιο μικρόβιο ή κάποιο μολυσμένο τρόφιμο. Ως τοξίνη μπορεί να συμπεριφερθεί οποιαδήποτε ουσία ακόμα και το νερό αν το λαμβάνετε σε υπερβολικές δόσεις για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Γιατί σας χρειάζεται το detoxing;

Το detoxing δεν είναι τίποτα περισσότερο από την ελληνική λέξη αποτοξίνωση η οποία ωστόσο στη συγκεκριμένη περίπτωση επιτυγχάνεται μέσω της διατροφής. Μπορείτε δηλαδή να ακολουθήσετε συγκεκριμένες πρότυπες συνταγές στη δίαιτά σας με σκοπό να επωφεληθείτε σε ό,τι αφορά την αποτοξίνωση του οργανισμού σας. Με βάση τα όσα αναφέραμε προηγουμένως θεωρούμε πως είναι σαφής η απάντηση στο ερώτημα γιατί σας χρειάζεται το detoxing. Γενικά, οι δίαιτες Detox κερδίζουν όλο και περισσότερο έδαφος στο χώρο της διαιτολογίας-διατροφολογίας χάρη στα εξαιρετικά αποτελέσματα και πλεονεκτήματά τους. Εμείς δοκιμάσαμε και σου προτείνουμε ένα υπεροχο smoothie σπανάκι που θα σε κάνει να δροσιστείς και ταυτόχρονα να χορτάσεις.

Πώς σας βοηθάει το λεμφικό massage;

Το λεμφικό μασάζ μέσα στα πολλαπλά οφέλη περιλαμβάνει και το μεγαλύτερο δώρο για τον οργανισμό που αφορά και το παρόν άρθρο μας, την αποτοξίνωση. Οι τεχνικές που χρησιμοποιούνται στο massage, ειδικότερα όταν γίνονται από εξειδικευμένους και έμπειρους θεραπευτές μπορούν να σας χαρίσουν εξαιρετικά αποτελέσματα. Ο λόγος είναι διότι κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίας λεμφικού μασάζ, απελευθερώνονται οι παγιδευμένες τοξίνες, υποχωρούν τα διάφορα οιδήματα και επιδιορθώνονται βλάβες του τοπικού λίπους. Επιπλέον, το μασάζ ενισχύει και υποστηρίζει την καλή κυκλοφορία του οργανισμού σας. Ουσιαστικά λειτουργεί ως επανεκκίνηση των φυσικών λειτουργιών σας. Δεν είναι τυχαίο εξάλλου πως προτείνεται από πολλούς ειδικούς ιατρούς ως υποστηρικτική θεραπεία σε διάφορες χρόνιες παθήσεις όπως η ρευματοειδής αρθρίτιδα.

Detoxing+Λεμφικό μασάζ

Αν ενώσετε τις πληροφορίες που διαβάσατε ως τώρα νομίζουμε πως είναι πλήρως κατανοητό ποιο θα είναι το τελικό αποτέλεσμα του συνδυασμού αυτών των δύο μεθόδων αποτοξίνωσης. Ουσιαστικά οι δράσεις των δύο μαζί επιφέρουν πολλαπλά ευεργετικά αποτελέσματα στην προσπάθειά σας να απαλλαγείτε από τις τοξίνες. Αν ξεκινήσετε μια σειρά από καινούριες διατροφικές συνήθειες μελετημένες για αποτοξίνωση (detox δίαιτα) και ταυτόχρονα αρχίσετε συνεδρίες λεμφικού μασάζ, τα αποτελέσματα θα σας εκπλήξουν. Σε σύντομο χρονικό διάστημα, θα αποκτήσετε όχι μόνο την απόλυτη καλοκαιρινή ευεξία αλλά και μια αισθητή βελτίωση στην ποιότητα της υγείας σας, που θα προσφέρει μοναδική αναζωογόνηση στον οργανισμό σας. Τελειώνοντας το άρθρο μας να σας υπενθυμίσουμε πως οι τοξίνες μπορεί να αποβούν ιδιαιτέρως επιβλαβείς στον οργανισμό σας με μια σειρά από ανεπιθύμητες εκδηλώσεις όπως η πρόωρη γήρανση και προβλήματα από το πεπτικό σύστημα. Δοκιμάστε τη στρατηγική αντιμετώπισης που σας συστήνουμε ανεπιφύλακτα, το συνδυασμό detoxing συνταγών και του λεμφικού μασάζ και θα μας θυμηθείτε!

Μην ξεχάσετε επίσης, να ρίξετε μια ματιά στις προσφορές μας για τις συνεδρίες λεμφικού μασάζ.

PROPOSAL OF THE MONTH – AGUSUT 22

Κίνδυνοι για τα πόδια μας από τις “αθώες`” σαγιονάρες 

Είναι άνετες, μαλακές, ελαφριές, είναι δροσερές, φοριούνται γρήγορα. Μαζί με το καρπούζι και την θάλασσα έχουν ταυτιστεί όσο λίγα άλλα πράγματα με το καλοκαίρι. Πρόκειται για την αγαπημένη μας καλοκαιρινή σαγιονάρα. Δυστυχώς όμως όπως συμβαίνει σχεδόν με κάθε αγαπημένη μας συνήθεια κρύβει και αυτή μικρούς και μεγάλους και μερικούς μάλιστα σοβαρούς κινδύνους. Ας δούμε παρακάτω μία λίστα με κάποιους από αυτούς: 

Γρατζουνιές, κοψίματα. 

Με την σαγιονάρα τα πόδια μας είναι εκτεθειμένα και έτσι δεν λείπουν οι μικροτραυματισμοί. Η τριβή μάλιστα με τα ιδρωμένα συχνά πόδια, δημιουργεί φουσκάλες . 

Σφυροδαχτυλία (hammertoe) 

Για να κρατηθούν οι σαγιονάρες στην θέση τους πρέπει να ασκούμε δύναμη λυγίζοντας λίγο (ή και πολύ αρκετές φορές όταν δεν έχουμε αγοράσει το σωστό μέγεθος ή είναι κακοσχεδιασμένη) τα δάχτυλα μας σε σχήμα σφυριού (hammer). Αυτή η συνεχής κίνηση των δακτύλων τα κάνουν με την πάροδο του χρόνου άκαμπτα και δημιουργούν πόνο σε αυτά καθώς και σε ολόκληρο το πόδι.  

Διαστρέμματα αστραγάλου 

Η απουσία κάποιας δομής στήριξης του ποδιού, συχνά οδηγεί σε μικρά ή και μεγάλα διαστρέμματα. Ακόμη και στην περίπτωση που το διάστρεμμα είναι μικρό, αποδυναμώνει του συνδέσμους και το να συνεχίσετε να φοράτε την σαγιονάρα μπορεί σύντομα να οδηγήσει σε ένα φαύλο κύκλο που θα τελειώσει αφήνοντας σημαντικά προβλήματα. 

Πελματιαία απονευρωσίτιδα 

Όταν φοράτε σαγιονάρες, τα πόδια σας χτυπούν δυνατά στο έδαφος σε κάθε βήμα.Οι σαγιονάρες έχουν μηδενική στήριξη του τόξου του πέλματος. Με την πάροδο του χρόνου, αυτό επιβαρύνει την πελματιαία περιτονία. Η πελματιαία περιτονία είναι η παχιά ταινία συνδετικού ιστού που ξεκινά από την πτέρνα και εκτείνεται έως και κάτω από τις κεφαλές των πέντε μεταταρσίων, εκεί δηλαδή που αρχίζουν τα δάχτυλα. Όταν γίνεται φλεγμονή, αναπτύσσεται πελματιαία απονευρωσίτιδα. Αυτή η κατάσταση μπορεί να είναι εξουθενωτική καθώς κάνει το περπάτημα εξαιρετικά επώδυνο. Μην ξεχάσετε επίσης, να ρίξετε μια ματιά στις προσφορές μας για τις συνεδρίες λεμφικού μασάζ.

Τι πρέπει να κάνω 

Αρχικά σου προτείνουμε να φοράς τις σωστές σαγιονάρες για τα πέλματά σου! Να αγκαλιάζει και να στηρίζει σωστά το πόδι, να έχεις τις κατάλληλες διαστάσεις, την ιδανική σκληρότητα και να τις χρησιμοποιείς μονο για λίγες ώρες τη μέρα. 

Στη συνέχεια σου προτείνουμε να κάνεις  μασάζ ποδιών ανά τακτά χρονικά διαστήματα μέσα στο καλοκαίρι ώστε να επαναφέρεις τα πόδια σου στην αρχική τους κατάσταση και να τους χαρίσεις την ευεξία που είναι απαραίτητη για όλο το σώμα. 

Τα πέλματα είναι τα σημεία που μας στηρίζουν όλη τη διάρκεια της ημέρας, μας βοηθούν να στεκόμαστε, να μετακινούμαστε και πηγαίνουμε εκεί που θέλουμε. Η καταπόνηση εξαιτίας της χρήσης της σαγιονάρας σε καθημερινή βάση είναι αναπόφευκτη. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να τα φροντίζουμε, όπως και αυτά φροντίζουν εμάς.  
Το μασάζ, με τις ιδιαίτερες τεχνικές δαχτυλοπιέσεων και stretching, ποδιών και πελμάτων δουλεύει ακριβώς στα σημεία που φορτίζονται ιδιαίτερα, αυξάνει την καλή κυκλοφορία του αίματος, μειώνει τα οιδήματα και τα πρησμένα πόδια και δίνει ξανά την αίσθηση της ελευθερίας στα βήματα σας. 

Ανακάλυψε όλα όσα θέλεις να γνωρίζεις για το μασάζ ποδιών καθώς και πληροφορίες για τον τιμοκατάλογο μας, τον χώρο μας και τις επιλογές που προσφέρουμε στον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.touchandrelax.gr/masaz/calming-masaz/masaz-podion

%MCEPASTEBIN%

PROPOSAL OF THE MONTH – MAY 22

Massage στη Γλυφάδα ή μπάνιο στα νότια;

Το καλοκαίρι έφτασε και επίσημα. Ο υδράργυρος ήδη έχει χτυπήσει κόκκινο στις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας. 

Οι παραλίες της Γλυφάδας φιλοξενούν κατοίκους πολλών περιοχών που έχουν ξεκινήσει τα μπάνια τους για να δροσιστούν.  

Πέρα από την ανακούφιση από τη ζέστη, το μπάνιο στη θάλασσα μπορεί να ωφελήσει τον οργανισμό και με άλλους τρόπους. Σίγουρα γνωρίζετε για τις αγχολυτικές και αναζωογονητικές επιδράσεις του καλοκαιρινού μπάνιου στον οργανισμό. Είναι όμως ο μόνος τρόπος για να διώξετε το άγχος και για να τονωθείτε μέσα στο καλοκαίρι η βουτιά στη θάλασσα; 

Έχετε σκεφτεί οτι ενα μασά θα μπορούσε να γίνει ένας εξαιρετικός τρόπος για να διώξετε το άγχος και το stress της καθημερινότητας την κάθε εποχή αλλά ειδικά το καλοκαίρι ακόμα περισσότερο; 

Στην πραγματικότητα η αλήθεια είναι πως το μπάνιο μπορεί να σας κάνει να νιώσετε ευφορία και ξεγνοιασιά για όση ώρα απολαμβάνετε τη θάλασσα ή τον καφέ και το ποτό σας στην παραλία. Μόλις όμως πάρετε το δρόμο για την επιστροφή στο σπίτι σας, τα προβλήματα σας επιστρέφουν αυτόματα σαν να μην έφυγαν από το μυαλό σας ούτε για μια στιγμή. Αυτή είναι η βασική διαφορά που θα σας κάνει να εκτιμήσετε τις ιδιότητες του σωστού μασάζ και να το λατρέψετε. 

Οι υπηρεσίες massage στην Touch & Relax Massage Boutique εκτελούνται από έμπειρους θεραπευτές που θα κάνουν θαύματα στο μυϊκό σας σύστημα. Έτσι σε αντίθεση με τη στιγμιαία ανακούφιση που σας προσφέρει η θάλασσα, μια συνεδρία μιας μόνο ώρας από τους εξειδικευμένους  θεραπευτές μας μπορεί να σας ωφελήσει και να σας χαλαρώσει για τουλάχιστον μια εβδομαδα . Όταν φυσικά επαναλαμβάνετε τη διαδικασία συχνότερα οι επιδράσεις διαρκούν αθροιστικά στο βάθος του χρόνου. 

Το καλοκαίρι, μας κάνει περισσότερο δραστήριους  σωματικά. Λίγο το κολύμπι, λιγο ο καλος καιρος που μας κανει να περπατάμε να τρεχουμε ή να κανουμε εξωτερικες αθλητικες δραστηριοτητες  μας  ευνοούν ψυχικά και σωματικα αλλα μας καταπονουν ταυτοχρονα. Ακουστε το σωμα σας και μην το καταπονείται υπέρμετρα. Προσφέρετε στον εαυτό σας μια άμεση και αποτελεσματική ανακούφιση σε βάθος μέσω μιας συνεδρίας μασάζ.  

Το αθλητικό massage θα κάνει κυριολεκτικά το σώμα σας να «ανοίξει» και θα διώξει τα πιασίματα, τους πόνους και τις ενοχλήσεις που δημιούργησε η καλοκαιρινή σας άσκηση. Οι εξειδικευμένες τεχνικές που πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια της συνεδρίας απελευθερώνουν και χαλαρώνουν το μυϊκό σύστημα.  

Επίσης αν η υψηλή θερμοκρασία προκαλεί οιδήματα στα χέρια, τα πόδια και τους αστραγάλους σας αυτός είναι ένας ακόμα λόγος να επιλέξετε το μασάζ αντί για την παραλία της Αθηναϊκής Ριβιέρας. 

Ακολουθώντας το πρωτόκολλο μια λεμφικής μάλαξης οι λεμφαδένες του οργανισμού σας βοηθούνται να εκτελέσουν τη λειτουργία τους. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να υποστηρίζεται η καλή κυκλοφορία της λέμφου και να απομακρύνονται οι τοξίνες από τον οργανισμό σας. Φυσικά συμβουλευτείτε τον προσωπικό ιατρό σας και λάβετε την έγκρισή του για το αν αυτό ειναι το κατάλληλο μασάζ που μπορεί να σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από αυτές τις ενοχλήσεις. 

Είμαστε η Touch&Relax massage boutique. Σας εγγυόμαστε πως δεν θα μετανιώσετε την επιλογή σας να αφήσετε για μερικές μέρες τις εξορμήσεις στην παραλία της Γλυφάδας για να μας επισκεφθείτε και να απολαύσετε μια μοναδική συνεδρία massage στηΓλυφάδα  που θα σας μείνει αξέχαστη! Επωφεληθείτε από τις υπηρεσίες και τις προσφορές μας. 

Καλό καλοκαίρι...

PROUD MEMBER OF

tripadvisor logo

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΑΣ

services-image