BOOK ONLINE
ΑΓΟΡΑ  GIFT CARD EN

μασάζ σε πρόσωπο, κεφάλι & αυχένα

Η Stretch&Relax προσφέρει γρήγορες θεραπείες μασάζ μικρής διάρκειας για αποτελεσματική χαλάρωση και ανακούφιση.
Το εξειδικευμένο μασάζ προσώπου, κεφαλής και αυχένας ανακουφίζει την ένταση στους μύες και βοηθά σε προβλήματα όπως δυσκαμψία ώμου, ωμοπλάτης και ημικρανίες. Μετά τη θεραπεία, θα νιώσετε ανακούφιση από πονοκέφαλο και μείωση της έντασης στους μύες. Κατάλληλο για πόνοκεφαλο, δυσκαμψία ώμου και ωμοπλάτης, ημικρανίες και ρυτίδες. Συνιστάται εβδομαδιαία θεραπεία για βελτιωμένη ποιότητα ζωής.

Tip
Κάντε το μία φορά την εβδομάδα για ένα μήνα για να έχετε μια καλύτερη ποιότητα στην καθημερινότητά σας

Το μασάζ σε πρόσωπο, κεφάλι και αυχένα είναι μια θεραπεία που ανακουφίζει την ένταση των μυών του προσώπου, του κεφαλιού και των ώμων. Προτείνουμε ένα εξειδικευμένο μασάζ προσώπου, κεφαλής και αυχένα που περιλαμβάνει απαλές δαχτυλοπιέσεις σε κομβικά σημεία για να βοηθήσει στην ανακούφιση απο δυσκαμψίες ώμου ωμοπλάτης και ημικρανίες. Η θεραπεία αυτή εστιάζει στα προβλήματα που αντιμετωπίζετε και προσαρμόζεται στις ατομικές σας ανάγκες.

Μετά τη θεραπεία αυτή, θα νιώσετε ανακούφιση από τον πονοκέφαλο, μείωση της έντασης στους μύες του προσώπου, του κεφαλιού και των ώμων.

Δυνατότητα για μασάζ για δύο

Το μασάζ για δύο μπορεί να γίνει στις ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες για δύο άτομα εφόσον επιθυμείτε να απολαύσετε την θεραπεία massage παρέα με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο. Έχετε όλες τις επιλογές των υπηρεσιών μας από 25min μέχρι και 95min και όλη τη γκάμα των υπηρεσιών μας. Το μόνο που χρειάζεται, είναι στην τηλεφωνική σας κράτηση να μας αναφέρετε ότι θέλετε μασάζ για 2 και το χρόνο που επιθυμείτε να περάσετε μαζί μας. Για όλα τα υπόλοιπα αφήστε τους θεραπευτές μας να σας καθοδηγήσουν την ώρα που θα έρθετε και απολαύστε τη χαλάρωση σας είτε σε κοινή καμπίνα είτε σε ξεχωριστά δωμάτια.

Ενδείκνυται για:

  • ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟ
  • ΗΜΙΚΡΑΝΙΕΣ
  • ΔΥΣΚΑΜΨΙΑ ΩΜΟΥ ΚΑΙ ΩΜΟΠΛΑΤΗΣ
  • ΡΥΤΙΔΕΣ

Προσφορές για μασάζ σε πρόσωπο, κεφάλι & αυχένα

RECOVERY PACKAGE
Πακέτο 4 συνεδριών με 10% έκπτωση
DEAR MONDAY
10% έκπτωση κάθε Δευτέρα

Σχετικά μασάζ: